Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Column Jaap Vriend: ‘Feedback: het smeermiddel in communicatie’

Column Jaap Vriend: ‘Feedback: het smeermiddel in communicatie’

In het contact tussen vrijwilligers en de mensen die zij helpen of tussen coördinatoren en de vrijwilligers die zij begeleiden, gaat natuurlijk niet altijd alles even goed. Aan de waterkant vast ook niet! Belangrijk smeermiddel in de communicatie is dat je elkaar daarop kunt aanspreken. Dat dit niet zo makkelijk is, hoor ik vaak tijdens trainingen hierover. Ook tijdens de landelijke Samen VISsen-dag kwam dit ter sprake. Neem de volgende situatie:
Meer informatie
Zet je als Samen VISsen-coach in voor jouw hengelsportvereniging!

Zet je als Samen VISsen-coach in voor jouw hengelsportvereniging!

Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiend en zorgen er met bijvoorbeeld Samen VISsen-uitjes voor dat bewoners van zorgcentra weer de kans krijgen om te genieten van het vissen. Met dit programma komt jouw hengelsportvereniging positief in beeld en het organiseren van de visuitjes geeft jou als vrijwilliger veel voldoening.
Meer informatie


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.