Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Het visuitje

Samen VISsen is een fantastische manier om inwoners van zorgcentra mee naar buiten te nemen en weer in contact te brengen met de natuur. Het visuitje is niet alleen supergezellig, het is ook nog eens goed voor de gezondheid en het welzijn.Hoe ziet het visuitje eruit?

Ieder jaar worden veel visuitjes georganiseerd met bewoners van zorginstellingen door heel Nederland. Tijdens een visuitje helpen speciale Samen VISsen coaches en vrijwilligers van de lokale hengelsportvereniging u met het organiseren van een lekker middagje vissen aan de waterkant van een viswater in de buurt. Dit viswater wordt door de Samen VISsen coach in overleg met de zorginstelling gekozen. Voor de zorginstelling is het visuitje helemaal gratis en de vrijwillige Samen VISsen coaches nemen alle materialen die nodig zijn zelf mee. Zij begeleiden het vissen tijdens het uitje en ondersteunen elke deelnemer zodanig dat iedereen actief kan meevissen. Ook helpen de vrijwilligers uiteraard bij het 'landen' en het zorgvuldig onthaken en terugzetten van de gevangen vis. Lees meer over het Samen VISsen programma in deze folder (PDF).


Een visuitje bij uw zorginstelling?

Wilt u de bewoners van uw zorginstelling trakteren op een lekker dagje uit naar de waterkant en ze laten ervaren hoe heerlijk het is om te gaan vissen? Vraag dan een visuitje aan! Onder het kopje ‘Voor de zorg’ staat alle informatie die nodig is bij het aanvragen en organiseren van het visuitje.

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.