Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Visuitje voor de zorg

Samen VISsen is gericht op bewoners van zorginstellingen in de breedste zin van het woord. Met Samen Vissen kiezen we voor korte lijnen. Een vrijwilliger van de hengelsportvereniging spreekt in overleg met de zorginstelling af waar en wanneer jullie gaan vissen. De vrijwilligers van de vereniging zorgen voor hengels, aas, voer en ‘vistechnische’ begeleiding tijdens het vissen.


Gratis voor zorginstellingen

Met Samen VISsen brengen we zorginstellingen in contact met hengelsportverenigingen, zodat zij onderling een visdag voor de bewoners kunnen plannen. De visuitjes zijn gratis en we kiezen voor korte lijnen. Daarom stimuleren wij zorginstellingen om een eventuele eigen bijdrage tot een minimum te beperken.

Wat doet de zorginstelling?

De zorginstelling zorgt ervoor dat de deelnemers naar de waterkant worden gebracht en zorgen daarnaast voor stoelen, een toegankelijk toilet in de buurt en eventueel een hapje en drankje en uiteraard de zorgbegeleiding. De zorginstelling blijft dus verantwoordelijk voor het wel en wee van de deelnemende bewoners. De rest van de organisatie zullen de vrijwilligers van de lokale hengelsportvereniging op zich nemen in overleg met de zorginstelling! Download hier een eenvoudig voorbeeld van het draaiboek om te zien wat er verder bij komt kijken (PDF).

Vragen?

Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen via dit contact formulier. Meteen een visuitje aanvragen? Dat kan uiteraard ook. Door op onderstaande knop te klikken kom je direct bij het aanmeldfomulier!


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.