Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Informatie zorgcentra

Samen met vrijwilligers van de lokale hengelsportvereniging naar de waterkant. Inwoners van zorgcentra genieten volop van een heerlijk dagje vissen. We zien dat bewoners die normaal niet zo snel meedoen met activiteiten, nu juist aanhaken. Zorgcentra vinden het dan ook fantastisch dat de vrijwilligers met zo veel enthousiasme hulp bieden om een onvergetelijk visuitje te organiseren, en dat helemaal gratis!
Ook aan de slag met een visuitje?

Dat is zo geregeld! De locatie en tijd stem je af met de coördinerende Samen VISsen-coach vanuit de lokale hengelsportvereniging. Deze coach zorgt voor de hengels, aas, voer en voldoende vrijwilligers voor de ‘vistechnische’ begeleiding.


Rol zorgcentrum

Vanuit het zorgcentrum organiseer je alleen het vervoer naar de waterkant, de stoelen, een hapje, drankje en de zorgbegeleiding. Deze zorgbegeleiding blijft dan het hele uitje verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Lees eens wat er verder bij komt kijken om een visuitje te organiseren.


Vragen?

Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen via dit contact formulier. Meteen een visuitje aanvragen? Dat kan uiteraard ook. Door op onderstaande knop te klikken kom je direct bij het aanmeldfomulier!Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.