Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hoe realiseer ik een visuitje?

Wil je aan de slag met een visuitje binnen jouw zorgcentrum? Nadat je aanvraag is ingediend gaan we samen kijken hoe we dat gaan realiseren. Je aanvraag wordt opgepakt door de hengelsportfederatie in jouw gebied. De federatie gaat kijken naar een hengelsportvereniging in de buurt die hiermee aan de slag wil gaan. Gelukt? Dan is het handig om het een en ander af te stemmen. Contact met Samen VISsen-coach

Vanuit de hengelsportvereniging is er een Samen VISsen-coach actief. Deze coach coördineert het uitje voor de vereniging zodat jij één aanspreekpunt hebt. Samen ga je kijken waar en wanneer er wordt gevist, dan gaat de Samen VISsen-coach met de vereniging aan de slag om genoeg vrijwilligers bij elkaar te brengen voor de ‘vistechnische’ begeleiding en jij met jouw deel. 


Vervoer, de zorg en wat lekkers

De hengelsportvereniging regelt alles wat komt kijken bij het vissen. Vanuit het zorgcentrum zijn er dan nog een paar zaken die je even moet regelen, hiervan is de zorg eigenlijk wel de belangrijkste. De zorgmedewerkers blijven altijd verantwoordelijk voor de deelnemers en moeten dan ook aanwezig zijn. Zaken waar je aan kunt denken zijn: 

  • Vervoer naar de visstek 
  • Stoelen 
  • Wat te drinken 
  • Wat lekkers 
  • Fototoestel 

Even op de foto!

Een kleine moeite, maar een prachtig resultaat. Even een foto maken met de deelnemer en de gevangen vis, deze afdrukken en langsbrengen op de kamer. Het blijkt een bron van goede gespreksstof voor iedereen die de kamer binnen komt. Want ook deze gesprekken vinden bewoners leuk


Aan de slag? Vraag dan een visuitje aan voor jouw zorgcentrum.


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.