Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Zet je als Samen VISsen-coach in voor jouw hengelsportvereniging!

Zet je als Samen VISsen-coach in voor jouw hengelsportvereniging!

Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiend en zorgen er met bijvoorbeeld Samen VISsen-uitjes voor dat bewoners van zorgcentra weer de kans krijgen om te genieten van het vissen. Met dit programma komt jouw hengelsportvereniging positief in beeld en het organiseren van de visuitjes geeft jou als vrijwilliger veel voldoening.

Een kwart van de bewoners van zorgcentra komt niet meer buiten. En dat terwijl contact met de natuur een aantoonbaar positief effect heeft op deze ouderen. In het programma ‘Samen VISsen’ nemen we bewoners van zorgcentra mee naar de waterkant. Vrijwilligers van plaatselijke hengelsportverenigingen vissen een middag of ochtend met bewoners van zorgcentra.

Korte lijnen

Met Samen VISsen kiezen we voor korte lijnen. De Samen VISsen-coach spreekt met het zorgcentrum af waar en wanneer er wordt gevist. De coach zorgt samen met de andere vrijwilligers van de hengelvereniging voor hengels, aas, voer en ‘vistechnische’ begeleiding tijdens het vissen. De activiteitenbegeleiders van het zorgcentrum brengen de deelnemers naar de waterkant en zorgen voor stoelen, een hapje en drankje en zorgbegeleiding. 

 

Samen VISsen-coach dag

Als Samen VISsen-coach ben je ook welkom op de jaarlijkse ‘Samen VISsen-coach dag’.
Tijdens deze dag wordt samen met andere coaches en medewerkers stilgestaan bij de prachtige resultaten, wordt men bijgepraat op relevante gebieden en dat alles met een leuke activiteit. Het is dus een nuttige, maar vooral een gezellige dag.

Word ook Samen VISsen-coach

Lijkt het jou leuk om namens jouw hengelsportvereniging Samen Vissen-coach te worden? Op de website www.samenvissen.nl lees je er meer over het programma en kun je je direct aanmelden.


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.