Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Taken vrijwilligers

Iedere vereniging die meedoet heeft voor zulke visuitjes een coördinator, de Samen VISsen-coach. De coach spreekt met het zorgcentrum af waar en wanneer er gevist wordt. Dan nog even de hengels, het aas, voer en de vrijwilligers regelen en het visuitje kan beginnen. De lach die jij de deelnemers iedere keer weer bezorgt, zegt genoeg. Zoals Samen VISsen-coach Toon trots zegt: “Het geeft heel veel voldoening!”
Coördinator of vrijwilliger bij visuitjes

Naast de coördinerende Samen VISsen-coach is het team van vrijwilligers achter de coach net zo belangrijk. Deze vrijwilligers spelen vooral een grote rol op de dag van het visuitje zelf. Zij zijn het verlengstuk van de deelnemers tijdens het vissen: aas aan de haak, voeren, visje onthaken maar ook verder helpen met wat de deelnemer niet meer zelf lukt. Als jij alleen op de dag zelf tijdens de visuitjes deelnemers wilt ondersteunen, geef dat aan bij de Samen VISsen-coach van jouw hengelsportvereniging of bij de hengelsportfederatie waarbij jouw vereniging is aangesloten. Deze weet jou dan snel te vinden als er een visuitje staat gepland.

Een positief beeld van de vereniging

De zichtbaarheid speelt van de hengelsport speelt een belangrijke rol voor het maatschappelijke draagvlak. Want als een ambtenaar of wethouder niet op de hoogte is van waar hengelsportverenigingen mee bezig zijn, hoe kun je dat belang dan meewegen? Samen VISsen helpt hierbij! Dit project laat bewoners van zorgcentra in aanraking komen met het vissen en laat zien wat dit teweeg brengt door persberichten te sturen naar lokale media.

Doe mee!

Hengelsportverenigingen die visuitjes organiseren met bewoners van zorgcentra krijgen materiaal om mee aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je per visuitje een financiële bijdrage om klein hengelmateriaal, aas en voer aan te schaffen. Kijk anders eens wat het verder betekent om een visuitje te organiseren en meld je meteen aan als Samen VISsen-coach om vanuit jouw vereniging visuitjes te organiseren.


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.