Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Hoe organiseer ik een visuitje?

Vanuit jouw vereniging visuitjes organiseren met zorgcentra in de buurt? Dat kan! Als jij je aanmeldt als Samen VISsen-coach ga je aan de slag met het coördineren van visuitjes. Jij bent contactpersoon voor de federatie en het zorgcentrum. Als er een aanvraag binnen komt wordt er vanuit de federatie contact opgenomen met de vraag of jij als coach dit met de vereniging wilt oppakken, maar je kunt ook zelf een zorgcentrum in de buurt benaderen. Gelukt? Dan gaan jullie even samen alles afstemmen. 
Contact met het zorgcentrum

Het contact met het zorgcentrum loopt meestal via één contactpersoon, de activiteitenbegeleider. Jullie spreken samen af waar en wanneer er gevist gaat worden. Het zorgcentrum regelt het vervoer, stoelen, wat lekkers en de zorg. Belangrijk is dat het zorgcentrum te allen tijde verantwoordelijk blijft voor de deelnemers. Jij gaat als coach aan de slag met het ‘vistechnische’ gedeelte. 


Hengelmateriaal, voer en aas 

Vervolgens stel je de vrijwilligers op de hoogte van de datum en locatie met de vraag wie er komt helpen. Dat kan bijvoorbeeld via een groepsapp, waarmee je alle mensen die wel eens helpen in één keer bereikt! Naast vrijwilligers zorg je als Samen VISsen-coach ook voor: 

  • Hengelmateriaal 
  • Voer 
  • Aas 
  • Groepsvergunning 

Hengelmateriaal, Samen VISsen-hesjes en een kleine vergoeding worden vanuit de federatie gefaciliteerd. Zij ondersteunen het project zodat ieder visuitje weer een succes kan worden! 


Het was weer top! En nu? 

Aan het einde van het visuitje komt de zorgmedewerker naar je toe om je te bedanken voor een fantastisch visuitje. Samen kunnen jullie gaan kijken wanneer er een vervolg kan komen om nóg meer bewoners van het zorgcentrum een onvergetelijke dag te bezorgen. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met samenvissen@sportvisserijnederland.nl


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.