Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

SAMEN VISSEN UPDATE ZOMER 2020

SAMEN VISSEN UPDATE ZOMER 2020

In het najaar van 2019 zijn Sportvisserij Nederland en de hengelsportfederaties samen met het IVN vol enthousiasme gestart om in 2020 het mooie Samen VISsen project tot een landelijk succes te maken. Helaas brak middenin de periode waarin we in de regio voorlichtingsavonden over het Samen VISsen project organiseerden, de Corona crisis uit.

Ruim honderd vrijwilligers hebben belangstelling getoond om aan dit mooie project bij te dragen en stonden te popelen om voor bewoners van zorginstellingen visuitjes te organiseren. Omdat bewoners van zorginstellingen de meest kwetsbare groep is voor dit virus, hebben we besloten het Samen VISsen programma in 2020 niet door te laten gaan.

Erop vertrouwend dat we het Corona virus in 2021 beter onder controle zullen hebben en er misschien zelfs wel een vaccin tegen ontwikkeld is, zullen we in het najaar van 2020 de draad weer oppakken. Dat betekent dat we weer de regio in zullen gaan om nog meer verenigingen en vrijwilligers te betrekken en meer zorginstellingen te enthousiasmeren over ons mooie project. 

Hierbij rekenen we erop dat alle vrijwilligers en begeleiders van zorginstellingen nog altijd ons enthousiasme voor het Samen VISsen project delen. We hopen dan ook dat we ook nog op jou kunnen rekenen en zullen je na de zomer nader informeren over de voortgang van het project.


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.