Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Een zorgcentrum vinden voor een visuitjes in de buurt

Een zorgcentrum vinden voor een visuitjes in de buurt

Vanuit jouw vereniging visuitjes organiseren met zorgcentra in de buurt? Dat kan! Als jij je aanmeldt als Samen VISsen-coach ga je aan de slag met het coördineren van visuitjes. Jij bent contactpersoon voor de federatie en het zorgcentrum. Als er een aanvraag binnen komt wordt er vanuit de federatie contact opgenomen met de vraag of jij als coach dit met de vereniging wilt oppakken. Maar als Samen VISsen-coach kun je natuurlijk het best zelf een zorgcentrum in de buurt benaderen om visuitjes te organiseren.

Je kunt de aanvraag dan ook gewoon indienen via de website om gebruik te maken van de promotie en de vastgestelde vergoeding. Geef dan bij het indienen van de aanvraag in de opmerkingen wel even aan dat jij deze aanvraag als coach zelf oppakt.

Een zorgcentrum vinden in de buurt

ZorgkaartNederland helpt je met het vinden van zorgcentra. Wanneer je naar de website www.zorgkaartnederland.nl gaat, kun je via de zoekfunctie bijvoorbeeld zoeken op plaats. Als je dat doet komen alle relevante zorgaanbieders naar boven. Je kunt dan in de linker kolom nog filteren op ‘Plaats’, om ervoor te zorgen dat je echt alleen zorgcentra hebt uit de juiste plaats. Je kunt ook filteren op ‘Organisatie’, kies hier bijvoorbeeld ‘Wonen voor mensen met een beperking’ of ‘Verpleeghuizen en verzorgingshuizen’. Zo krijg je een overzicht van alle zorgcentra die je kunt benaderen.

Handvatten voor het eerste contact

Het contact met het zorgcentrum loopt meestal via één contactpersoon, vaak de activiteitenbegeleider. Jullie spreken samen af waar en wanneer er gevist gaat worden. Het zorgcentrum regelt het vervoer, stoelen, wat lekkers en de zorg. Belangrijk is dat het zorgcentrum te allen tijde verantwoordelijk blijft voor de deelnemers. Jij gaat als coach aan de slag met het ‘vistechnische’ gedeelte. Kijk voor het eerste gesprek eens in de agenda en de mailteksten aan zorgcentra, deze zijn te vinden onder ‘Beschikbare ondersteuning‘.

Nog vragen? Neem contact op via samenvissen@sportvisserijnederland.nl


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.