Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Samen VISsen in Appingedam

Samen VISsen in Appingedam

Het Samen VISsen project is dit jaar voortvarend van start gegaan. Zo werd in Appingedam op 11 mei een visuitje georganiseerd voor senioren van de hengelsportvereniging en bewoners van Zorgcentrum Damsterheerd. Tijdens het visuitje konden de bewoners van het zorgcentrum die niet meer zelfstandig naar buiten kunnen, een middag heerlijk ontspannen aan de waterkant.

Zij deden dit onder begeleiding van vrijwilligers van Hengelsportvereniging Appingedam en verzorgers van het zorgcentrum.

Vanwege het 90-jarig jubileum van Hengelsportvereniging Appingedam was dit keer extra groots uitgepakt. Paul Nijs spreekt namens de vereniging van een zeer geslaagde dag: "We hebben gevist in de vijver aan de Harm Kuperstraat. Redelijk beschut tegen de wind en lekker zittend in het zonnetje waren er ruim 20 deelnemers die een hengeltje hebben uitgegooid”.

Speciaal voor deze gelegenheid was er een wedstrijd gekoppeld aan de dag met een mooie beker voor de winnaar. Paul Nijs vertelt dat de bekers voor de meest gevangen vissen uiteindelijk gingen naar de heer Bieze van Zorgcentrum Damsterheerd en de heer Flikkema, één van de senioren van de hengelsportvereniging.Paul vertelt verder: “Tijdens het vissen werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje door Henri van Café Op de Hoek. We willen hierbij in het bijzonder de mensen van Sportvisserij Groningen Drenthe en Sportvisserij Nederland bedanken voor de ondersteuning met hengels, visgerei, vlaggen en een sanitaire voorziening. Daarnaast Pets Place Appingedam voor de levering van voer en maden en de Stichting Het Groninger Landschap voor het lenen van de stoelen. En natuurlijk ook de vrijwilligers van de vereniging en de woensdagclub van de Algemene Stichting Welzijn Appingedam. Iedereen bedankt!"


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.