Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Samen VISsen coach

Ben jij bereid om je namens jouw hengelsportvereniging in te zetten voor bewoners van één of meer zorginstellingen in de buurt? Geef je dan namens jouw vereniging als coördinator op voor deze activiteit via dit aanmeldformulier. Als coördinator krijg je de functie Samen VISsen coach. en zul je de contactpersoon en verbinder zijn tussen de hengelsportfederatie, de hengelsportvereniging, de overige vrijwilligers en de zorginstelling(en) in jouw buurt. 

Ondersteuning

Samen VISsen coaches ontvangen voor het organiseren van hun VISuitjes één of meer GRATIS hengelsets, bestaande uit vaste (Stekkie) hengels en een startset met klein hengelmateriaal. Hierbij ontvang je voor jezelf en je vrijwilligers duidelijk herkenbare hesjes voor aan de waterkant. Ook ontvang je een standaard dagvergoeding voor elk VISuitje dat is bedoeld om de kosten voor voer, aas, aanvullend klein hengelmateriaal en eventuele reiskosten te dekken.
 
Je federatie kan helpen bij het leggen van de eerste verbinding met één of meer lokale zorginstellingen. Ook zorgen we ervoor dat je lokale VISuitje middels een persbericht bekend wordt gemaakt bij de lokale media.
 

Taken

Als Samen VISsen coach zorg je dat er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn voor een goede begeleiding van de deelnemers. Ook zorg je ervoor dat er een dagvergunning (zie downloads hieronder) voor alle deelnemers aanwezig is en je zorgt voor afstemming met de zorginstelling wanneer en waar er wordt gevist. Download hieronder een voorbeeld draaiboek, dat je bij elk nieuw VISuitje kunt gebruiken. De zorginstelling regelt het vervoer, voldoende stoelen en de zorg, jij biedt met je vrijwilligers voor de vistechnische begeleiding en een leuke middag voor de deelnemers!

Uiteraard wordt dit alles je nogmaals uitgebreid uitgelegd, wanneer je je hebt aangemeld als Samen VISsen coach.

Downloads

Hieronder vind je diverse downloads die je als Samen VISsen coach kunt gebruiken bij je activiteiten:

- Brochure Samen VISsen met bewoners van zorginstellingen (PDF)

- Handout Samen VISsen infoavonden - de aanpak in het kort (PDF)

- Voorbeeld draaiboek (PDF of Word)

- Sjabloon dagvergunning (PDF of Word)

- Mailtekst om eerste contact te leggen met zorginstelling (PDF of Word)

- Agenda voor eerste kennismaking met een zorginstelling (PDF)

- Voorbeeldmail aan zorginstelling na kennismaking (PDF of Word)

Samen VISsen coaches krijgen via deze pagina binnenkort hun persoonlijke toegang tot de Samen VISsen administratie. 


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.