Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ondersteuning coaches

Als Samen VISsen coach zal je vanuit jouw hengelsportvereniging de contactpersoon en verbinder zijn tussen de hengelsportfederatie, de overige vrijwilligers en de zorginstelling(en) in jouw buurt. Ben je nog geen Samen VISsen coach? Meld je dan hier aan. Om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven ondersteunen de federatie en Sportvisserij Nederland op verschillende manieren. Op deze pagina is ondersteuning te vinden voor de vier stappen: 1) Contact opnemen met zorginstellingen, 2) Voorbereiding van het visuitje, 3) Uitvoering van het visuitje, en 4) Het vervolg van een visuitje.1. Contact met zorginstellingen

De eerste stap is om contact op te nemen met de zorginstellingen. In eerste instantie komen aanvragen van zorginstellingen binnen via de federatie. Maar daarnaast benaderen verschillende coaches ook zelf zorginstellingen om meer uitjes te organiseren. Hieronder verschillende documenten met informatie die je kunt gebruiken om contact te leggen met zorginstellingen.

  • Agenda voor eerste kennismaking met een zorginstelling (PDF)
  • Mailtekst om eerste contact te leggen met zorginstelling (PDF of Word)
  • Informatieve folder over het project (PDF)
  • Voorbeeldmail aan zorginstelling na kennismaking (PDF of Word)


2. Voorbereiding van het visuitje

Nadat het eerste contact is gelegd, moeten er afspraken gemaakt worden en zal de voorbereiding van het visuitje in werking worden gesteld. Zorg dat je goede afspraken maakt zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het visuitje. Om hierbij te helpen kun je hieronder een voorbeeld draaiboek en andere documenten downloaden.


3. Uitvoering van het visuitje

Dan is daar het visuitje! Hier hebben jij, de andere vrijwilligers maar zeker de deelnemers van de zorginstellingen! Voor het visuitje heb je een gratis hengelset gekregen, klein hengelmateriaal, en hesjes. Voor het voer, aas, de reiskosten en overige onkosten krijg je een standaard dagvergoeding. Voor het uitje worden vanuit Sportvisserij Nederland persberichten verstuurd ter promotie, hieronder een voorbeeld.

  • Voorbeeld persbericht en aankondiging die je kunt gebruiken (PDF of Word)

4. Het vervolg na een visuitje

Na het uitje kan ervoor worden gekozen om nog een visuitje in te plannen met de zorginstelling. Uiteraard kun je ook met een nieuwe zorginstelling aan de slag gaan, ga hiervoor weer terug naar stap 1. 


Vragen

Voor eventuele vragen, opmerkingen of suggesties kan contact worden opgenomen met de federatie of Rob Ceelen van Sportvisserij Nederland via dit contactformulier.


Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.