Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Informatie voor verenigingen

Is jouw hengelsportvereniging bereid om zich in te zetten voor bewoners van één of meer zorginstellingen in de buurt? Geef dan namens jouw vereniging een coördinator op voor deze activiteit via dit aanmeldformulier. Deze coördinator krijgt de functie Samen VISsen coach en zal vervolgens de contactpersoon en verbinder zijn tussen de hengelsportfederatie, de hengelsportvereniging, de overige vrijwilligers en de zorginstelling(en) in jouw buurt. 

Neem direct contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en helpen om verbinding te leggen met een zorginstelling in je gemeente voor een visuitje met de bewoners. 

Ook hengelsportverenigingen die al jaren visdagen organiseren met bewoners van verzorgingstehuizen kunnen een financiële bijdrage krijgen om hengelmateriaal, aas en voer aan te schaffen. Dus laat van je horen!

Vragen?

Voor vragen over het Samen VISsen programma, het aanmelden van een Samen VISsen coach en andere vrijwilligers en het aanvragen van gratis hengelmateriaal voor deze activiteit kun je contact opnemen met Gerwin Gerlach of Bert Zoetemeyer van Sportvisserij Nederland via 030-6058400 of dit e-mailadres.

Downloads

- Brochure Samen VISsen met bewoners van zorginstellingen (PDF)

- Aankondiging VISuitje op website/FB HSV (PDF of Word)

Diverse downloads die jullie Samen VISsen coach kan gebruiken bij zijn of haar activiteiten vind je hier.Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.