Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onvergetelijke ervaring

Ieder visuitje weer zorgen de vrijwilligers van hengelsportverenigingen ervoor dat de deelnemers voldaan en met positieve energie naar huis gaan. ”Dit is prachtig! Onze jeugd komt helemaal terug. Vroeger als jongens wilden we ook graag vissen, maar toen mochten we niet”, vertelt meneer Brandsma, bewoner van De Waadwente in onderstaand filmpje aan de verslaggever RTV NOF. 
Een goed gevoel voor iedereen

De voldoening en energie, die voelen ook de vrijwilligers zelf. Zoals vrijwilliger Rob Driessen aangeeft tegenover een verslaggever van Berkelbode: “Hier geven wij graag gehoor aan." Rob vervolgt: “Het doel is om thuiszittende ouderen in deze tijd naar buiten te krijgen, iets te ondernemen en anderen te ontmoeten. Dat kan mooi met vissen. Het is heerlijk om in de buitenlucht te zijn en je geniet van de natuur." 


De maatschappelijke zichtbaarheid

Samen VISsen geeft hengelsportverenigingen ook de kans om vissen in de maatschappij te verankeren. Zoals Huite Vogelaar op de website van Dorpsraad Nunhem schrijft: “Het is niet alleen hartstikke gezellig om samen met ouderen te vissen en hen te laten ervaren hoe leuk en gezond sportvissen is. Voor de hengelsportvereniging biedt dit project ook een ideale gelegenheid om een bijdrage te leveren aan de belangrijke maatschappelijke en sociale rol die de sportvisserij binnen de lokale gemeenschap vervult.” 


Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.