Winkelwagen
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Informatie verenigingen

De zichtbaarheid speelt van de hengelsport speelt een belangrijke rol voor het maatschappelijke draagvlak. Want als een ambtenaar of wethouder niet op de hoogte is van waar hengelsportverenigingen mee bezig zijn, hoe kun je dat belang dan meewegen? Naast dat je als hengelsportvereniging mooie dingen doet, zou het dus goed zijn om dit ook onder de aandacht te brengen, Samen VISsen helpt hierbij! Deze projecten laat kwetsbare doelgroepen in aanraking komen met het vissen en laat zien wat dit teweeg brengt door persberichten te sturen naar lokale media.


Met jouw vereniging aan de slag!

Is jouw hengelsportvereniging bereid om zich in te zetten voor bewoners van één of meer zorginstellingen in de buurt? Geef dan namens jouw vereniging een coördinator op voor deze activiteit via dit aanmeldformulier. Deze coördinator krijgt de functie Samen VISsen coach en zal vervolgens de contactpersoon en verbinder zijn tussen de hengelsportfederatie, de hengelsportvereniging, de overige vrijwilligers en de zorginstelling(en) in jouw buurt. Wanneer contact wordt gelegd kan deze folder gebruikt worden ter informatie.

Hengelsportverenigingen die visdagen organiseren met bewoners van verzorgingstehuizen kunnen een financiële bijdrage krijgen om hengelmateriaal, aas en voer aan te schaffen. Dus laat van je horen! 

Vragen?

Voor vragen over het Samen VISsen programma, het aanmelden van een Samen VISsen coach en het aanvragen van gratis hengelmateriaal voor deze activiteit kun je contact opnemen met de federatie of via dit contactformulier.
Samen vissen is een initiatief van:


samenvissen
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.